GR5 Wandelaars Helchteren

"Boerderietocht" tvv "SAMANA"

Paasmaandag 18 april 2022

Ondertussen hebben we onze GR5 afgewandeld, ondanks de grellige, CORONA-tijden, toch willen we onze toekomstige tochten blijven koppelen aan het goede, warme doel. Ons goede doel “Warm Helchteren” gaat dit jaar naar “SAMANA, afdeling Helchteren ”. We hebben ervoor gekozen om Samana Helchteren in de kijker te zetten en hen helpen te zoeken naar nieuwe vrijwilligers.(zie achterzijde) Elke extra euro-cent is dus meegenomen voor hun werking. Ze spenderen dit dan ook met veel zorg!Daarom willen wij hen een (warm) hart onder de riem steken en de opbrengst van deze boerderietocht aan hen schenken zodat vooral de “ZIEKEN EN OUDEREN” er een warm gevoel aan over houden, al was het maar voor even.

In de loop der jaren hebben reeds een tiental verenigingen gebruik gemaakt van ons initiatief. Met de opbrengst van onze Boerderietocht 2019 hebben jullie het project “VZW KIND & TAAL: specifieke werking gericht op gezinnen in Helchteren” gesteund. Vele kinderen en ouders uit kwetsbare gezinnen mochten proeven van het instapklasje, waar de kinderen een taalbad ondergingen als voorbereiding op het 1 ste kleuterklasje. De “warme” medewerkers en vrijwilligers danken jullie voor de gulle gift. Waarvoor nogmaals dank.

Niet-wandelaars of fietsers kunnen terecht voor een drankje op ons terras in een rustige omgeving. Een springkasteel, een groepsselfie maken is voorzien tussen 13 en 17 uur, verzorgd door de mensen van “SAMANA HELCHTEREN”

Iedereen van harte welkom!!!! Enkele sfeerfoto's van vorige jaren:

2010: